TRIO PLAY GIRLS

Elegantti ja tyylikäs trio muodostuu viulun, sellon ja pianon sekä tarvittaessa lahjakkaiden solistien muodostamasta kokonaisuudesta. Trio Play Girls ylläpitää korkeatasoista, eurooppalaista salonkimusiikkiperinnettä ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin niin ohjelmanumeroksi kuin taustamusiikiksikin. Ohjelmisto koostuu unkarilaisista tansseista, tsardaksista, tangoista sekä kevyen musiikin viihdyttävistä sovituksista.

Hallitsemme mm. ranskalaisen, italialaisen ja venäläisen musiikkiperinteen aarteita.
Voit tilata meiltä esim. Ranskalaisen illan ja tuomme sen luoksenne. Meiltä löytyy myös useita vaihtuvia solisteja.

ESIMERKKEJÄ SOLISTEISTA

Johanna Försti

Tyylilajit: mm. soul ja funk.

Konserttikooste

Samuel Angelicus

Tyylilajit: pop ja viihde.

Bohemian Rhapsody
Killer

Pepe Willberg

Tyylilajit: mm. rock, pop ja iskelmä.

Johanna Rusanen-Kartano

Tyylilajit: oopperalaulaja

Pamela Kilpeläinen

Tyylilajit: pop, rock, jazz ja soul.

NOORA KARMA & HELENA PLATHÁN

Noora Karma ja Helena Plathán vievät yleisönsä musiikista ja taikuudesta koostuvan yhteisesityksen kiehtovaan ja taianomaiseen maailmaan. Henkeäsalpaavan kaunis sellomusiikki ja taikuus luovat yhdessä ikimuistoisen kokonaisuuden ja leidit tekevät vaikutuksen naisenergiallaan ja heittäytymiskyvyllään.

JORMA UOTINEN & TRIO AVEC

Jorma Uotinen on karismaattinen pitkän linjan taiteilija, jonka esiintymisestä aistii, että hän on läsnä koko sielullaan. Esitys jättää jäljen katsojan sydämeen ja tekee vaikutuksen. Tunnelmalliset konserttikokonaisuudet jäävät pitkäksi aikaa katsojan mieleen. Lahjakas Trio AVEC loistaa ammattitaidollaan, jossa soittavat:

Helena Plathán, Sello

Jari Hakkarainen, piano

Petri Ikkelä, bandoneon

ABSOLUTE GIRLS

Valloittava ja tyylikäs naiskokoonpano Absolute Girls luo selloilla ja sähköselloilla uuden modernin äänimaiseman klassisen ajan teoksille ja ikivihreille suosikeille. Duo laulaa klassisesta popiin, iskelmiä. Ooppera-aarioista sähköselloimprovisaatioihin. Nämä leidit nostavat tunnelman kattoon.

Kuuntele

Saint-Saens Swan
Seeli Toivio - Redlights
Seeli Toivio - The Lounge
JS Bach - Gounod Ave Maria
JS Bach - Konsertto
JS Bach - Air

HELENA PLATHÁN Sello

Helena Plathán aloitti sellonsoiton jo 4-vuotiaana isänsä Jouko Paavolan johdolla. Myöhemmin hän jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiaan josta valmistui esittävän säveltäiteen maisteriksi 1997. Siitä lähtien hän on toiminut yrittäjänä musiikin alalla esiintyen lukuisissa yritystilaisuuksissa, kiertueilla, levytyksissä, tv-ohjelmissa sekä konserteissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Helena toimii myös sellonsoiton pedagogina ja on soittanut useissa orkesterikokoonpanoissa, joista pisimpään HFO:ssa. Tämä taiteilija todella tuntee sellon kuin omat taskunsa.