Helena Plathan tarina

HELENA PLATHÁN valmistui Metropoliasta vaatealan muotoilijaksi AMK 2015. Hän suunnittelee omaa mallistoaan ja häneltä voi tilata ylellisiä uniikkivaatteita ja asusteita. Materiaaleina Helena käyttää luonnonmateriaaleja, kuten villaa, silkkiä, alpakkaa sekä kasmiria. Suunnittelijana Helena on kiinnostunut mittasuhteista, vaatteen siluetista ja veistoksellisuudesta ja hänelle tärkeitä arvoja materiaalien valinnassa on laatu. Helenalle on tärkeää korostaa ihmisen ominaispiirteitä ja saada hänet tuntemaan itsensä ainutlaatuisen kauniiksi.

Tarina muodista

Valmistuin Metropoliasta vaatealan muotoilijaksi vuonna 2015. Suunnittelen omaa mallistoa ja teen asiakkaille uniikkeja asuja. Minulta voi tilata ylellisiä uniikkivaatteita ja asusteita tapahtumiin, juhliin tai arkeen.

Haluan uniikkien asujeni avulla tuoda esille omaa ajatusmaailmaa ja inspiroida ihmisiä sekä opettaa olemaan rohkea. Kun suunnittelen jollekin tietylle ihmiselle vaatteita haluan myös korostaa tämän henkilön ajatusmaailmaa. Minulle on tärkeätä, että asu pukee henkilön täydellisesti niin ulkoisesti kuin myös sisäisesti.

Uniikkitilaukset

Teen uniikkitilauksia mittaustilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin saat juuri sinun yllesi istuvan ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden, jota ei muualla tule vastaan. Toteutan tilausompelun työt tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Voit kertoa toiveistasi tai antaa minulle vapaat kädet – molemmilla tavoilla on mahdollista saavuttaa onnistunut lopputulos.

Uniikkivaate sopii etenkin erikoisiin tilaisuuksiin kuten valmistujaisiin, häihin, linnanjuhliin tai muuten vain ainutlaatuisiin juhliin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä ja saat varmasti itsellesi upean HELENA PLATHÁN uniikkivaatteen.

Video

Metropolian winter glory fashion show
HELENA PLATHÀN 3:40 – 5:10

Ota yhteyttä

Puhelin:

041 526 8463

Sähköposti:

info@helenaplathan.fi